Equip Mishuvishu................................ 6p

Equip G-Dance................................. 4p

GOLEJADA DE LES MISHUVISHU
Gran partit de les Mishuvishu i gran actuació de la LLuna

Al minut 2 primer xut a porteria i gol de la Judit per sota les cames de la portera. Seguidament la Lluna regateixa a tot l'equip contrari i envia la pilota a còrner que la Judit remata i frega el pal esquerre de la porteria de les G-Dance. Es produeix un xoc entre l'Itziar i l'Anna O. i es fa un canvi, surt l'Anna i entra la Clàudia. Durant molts minuts les Mishuvishu han tingut moltes ocasions per fer gol. S'acaba la primera part amb el resultat de 1 a 0. A la segona part la Júlia xuta la pilota que rebota al pal i es fica dins la porteria, pujant al marcador el segon gol. La Lluna torna a fer un regateix espectacular, envia la pilota al pal que rebota en el cos de la portera, la mateixa Lluna fa un xut ficant el tercer gol. Un minut més tard la Noelia marca un altre gol, ja són 4 a 0 !. L'equip Mishuvishu continua marcant gols, la Lluna fica dos i la Noelia un altre després d'un còrner. La Judit rep un pase, xuta a porteria però la Margot l'atura sense poder atrapar-la i la Lluna aprofita i marca un altre gol. Continua el partit i la Judit regateixa a dos jugadores i aconsegueix marcar l'últim gol del partit amb un xut per dalt. L'equip G-Dance ha estat tot el partit amb una defensa poc organitzada que ha permés que el partit acabés amb un resultat de 9 gols a 0.