CRÒNICA PARTIT WORLD ROCK GIRLS- G-DANCE

Equip World Rock Girls..............................4p

Equip G-Dance........................................6p

PARTIT MOLT IGUALAT AMB VICTÒRIA AJUSTADA
Les G-Dance van aconseguir guanyar en l'últim minut de partit

A la primera part l'equip de les G-Dance van tenir moltes ocasions de ficar gol, però no ho aconseguien perquè els seus xuts anaven fora de la porteria de les World Rock Girls. La jugadora Wendy va avançar el seu equip, fent el primer gol. La Carlota de l'equip World Rock Girls va fer un contraatac sense poder marcar.El partit es va interrompre perquè un tros de plàtan va aparèixer al camp. Poc després les World Rock Girls van fer el seu primer gol de penal que va fer la Carlota. A continuació l'Anna O. , després d'un error de la portera de les World Rock Girls, va aconseguir pujar al marcador el segon gol pel seu equip.Tot just començar la segona part, l'Adriana va ficar la pilota aconseguint un gol pel seu equip. Les G-Dance fan un canvi a la porteria. Van haver-hi moltes faltes i molts xuts fora del camp. La Wendy i l'Anna O. van ficar dos gols pel seu equip i seguidament l'equip World Rock Girls va fer pujar al seu marcador l'últim gol del partit. El resultat final va ser 4 a 2