Equip Kracks......................................... 6p

Equip Electric Boys................................. 4p

L'EQUIP KRACKS COMENÇA FORT
Els Kracks guanyen 21-0 contra un fluix Electric Boys

En els primers minuts de partit en Joel i l'Edu van marcar pels Kracks. Els Electrics Boys s'aproximen tímidament a la porteria contraria. L'Edu torna a marcar. Seguidament l'Aitor fa un gol de globus que el porter Juan no pot aturar. Els Kracks no paren d'arribar a porteria i ficar gol. En pocs minuts en Joel fa un gol i el porter dels Kracks (l'Óscar) fa una aturada impressionant!! Els Electric Boys estan desmotivats desprès de la golejada que estan patint. Continua la gran golejada: l'Aitor, en Joel i l'Edu marquen consecutivament.
La segona part comença com acaba la primera: marcant gols l'equip Kracks. En Marc Valls, en Joel i l'Óscar tornen a ficar gols. En pocs minuts el partit acaba amb 21 a 0.