Equip Devils.............................6p
Equip Fairons...........................4p

VICTÒRIA DE L'EQUIP DEVILS
Encara que ha guanyat l'equip Devils, el joc dels Fairons ha estat bo

En els primers minuts l'equip Devils ha tingut més opcions de marcar, però l'Iker ha avançat al seu equip amb una carrera des de el seu propi camp. En treure la pilota l'equip Devils, l'altre equip ha refusat el xut que ha anat molt a prop de la porteria dels Fairons, en Marc C ha fet un centre-xut que el porter Albert no ha pogut aturar i la pilota ha anat dintre pujant al marcador el primer gol dels Devils. Aquest equip ho torna a intentar, mitjançant l'Abelardo, en Marc M., Marc C. i Martí ,però els seus xuts van fora.Es produeix una falta a favor dels Fairons, i en Marc M. recupera la pilota fent un pase al Martí qui és el que marca el segon gol pels Devils. Pocs minuts després Marc M. fa el tercer gol. Es produeix una altra falta a l'àrea dels Fairons que l'Alex O. aconsegueix ficar dins de la porteria. Aquesta primera part acaba amb un altre gol dels Fairons que fa l'Iker. A la segona part es produeixen moltes oportunitats de marcar gol per part de l'equip Devils, en Martí ho prova des de molt a prop de la porteria, amb una rosca impressionant,però no es fica dins de la porteria. L'afició dels Fairons no van parar d'animar al seu equip. Al final de la segona part va marcar en Dani S. amb un golàs impressionant!. El resultat final va ser de 6 a 2. L'equip Fairons va jugar molt bé malgrat perdre el partit.