Puntuació:
Equip Los Reyes........................4p
Equip Kracks..............................6p

ELS KRACKS GUANYEN AMB MOLTA DIFERÈNCIA
L'equip Kracks ha desmostrat estar molt ben preparat, la seva victòria ha estat fàcil
El partit comença amb molta emoció, tothom es pregunta qui guanyarà? Tots dos equips comencen amb molta energia, tots dos volen guanyar. Als pocs minuts d'iniciar-se el partit l'Òscar amb una jugada molt ràpida fica el primer gol pels Kracks. Després d'una falta l'Eduard fa el segon gol. L'equip dels Reis intenta marcar gol però de moment no ho aconsegueix. Seguidament d'un altre gol del Joel en Ciprian, de l'equip Los Reyes aconsegueix inaugurar el seu marcador. Els porters de tots dos equips fan molt bones aturades. Després de ficar gol, l'Eduard ha pres mal però continua jugant. En Pedro, porter dels Kracks, sembla avorrit perquè no li arriben pilotes. Abans d'acabar la primera part en Joel torna a ficar gol.
L'equip Reyes comença malament la segona part, el seu jugador Ciprian es fa mal. L'equip Kracks continua guanyant i no para de fer un gol darrere d'un altre, els jugadors que golejant a l'equip Los Reyes són l'Aitor, l'Eduard ien Joel. Es xiula el final del partit amb el resultat de 1 a 14.