CRÒNICA PARTIT WORLD ROCK GIRLS- MISHUVISHU

Equip World Rock Girls......................... 4p
Equip Mishuvishu.................................. 6p

L'EQUIP MISHUVISHU HA ESTAT SUPERIOR A LES WORLD ROCK GIRLS
Victòria de les Mishuvishu amb una gran actuació de la Judit

El partit comença molt igualat però, als pocs minuts la Júlia marca un gol després d'un pase de la Judit. Aquesta xuta des de la banda però la portera l'atura sense efectivitat, ja que es fa un gol en pròpia porteria. No es porten ni tres minuts de partit i les Mishuvishu guanyen per 2 a 0. Les World Rock Girls encara no s'han aproximat a la porteria. La Noelia fa una rosca impressionant que envia la pilota al fons de la xarxa. Es produeix una falta perillosa que xuta la jugadora Itziar, enviant la pilota fora. Després d'unes mans de les World Rock Girls, la Noelia xuta la falta i un altre gol puja al marcador. Pocs minuts després la Carlota, portera de les World Rock Girls, atura la pilota, però la Judit marca en el rebuig. En aquest moment guanyen les Mishusvishu per 5 a 0. La Judit surt en un contraatac i aconsegueix fer un gol per sota les cames de la portera. Les World Rock Girls s'han apropat per primer cop a la porteria contraria. Només començar la segona part Judit intenta un xut que va al pal, la Lluna recupera la pilota i fa gol. Pocs segons després l'equip Mishusvishu fa una altra recuperació i acaba fent gol la Judit. La golejada continua, la Noelia torna a fer gol, i la Judit dos més. Aquesta jugadora està fent un partit impressionant!
S'acaba el partit amb un resultat de 0 a 11. L'equip Mishusvishu ha estat molt superior a les World Rock Girls.