Equip Electric Boys..................... 4p
Equip Devils................................ 5p

VICTÒRIA DELS DEVILS SUPERANT ELS KRACKS PER GOLS
Desànim de l'equip Electric Boys davant d'un equip molt superior
Aquest partit és molt important pels Devils ja que els seus rivals ( els Kracks) han jugat un partit més. Comença el joc amb un fred "que pela".Només començar, els Devils encaixen uns quants gols fets per l'Alex O. i en Dani S. Continua el joc, en Marc C. regateja, li pasa la pilota al Marc M. que xuta i fa gol. Els Electric Boys no aconsegueixen arribar a la porteria contrària. En Martí xuta, el porter la desvia, toca al travesser i es fica dins de la xarxa! Continua la golejada per part dels Devils, en Marc M, Marc C i Marti fan diana a la porteria. En Marc C. ha fet el gol des de mig camp. En Raül es despista i es fa un gol en pròpia porteria! El públic anima als Electric Boys, que estan força desanimats, necessiten una força de voluntad molt gran per poder remontar el partit. Un altre gol, del Marc C. amb una gran assistencia del Marc M. Acaba la primera part amb una golejada de 11-0. Comença la segona part i en pocs minuts marquen l'Alex O. i en Marc M. amb unes grans actuacions. Es fa un altre gol per part del mateix jugador (Marc M.). Abelardo fa la seva primera jugada, que acaba en gol pels Devils. Es produeix un PENAL!!! provocat pel Raül, xuta Marc C. i fa gol. Al cap de pocs minuts l'Andres provoca unes mans que acaben en gol del mateix jugador. En Marc M. xuta molt fort, toca al travesser i va dintre la porteria. Gol de Marc C. seguit per Abelardo que fa que el seu equip superi als Kraks en gols. Gol de falta d'en Dani S. a l'últim minut.Ha estat molt desigualat amb un resultat de 23-0 per part de l'equip Devils.