Data: Divendres 18 de Febrer del 2011
Categoria: Noies

PARTIT MOLT IGUALAT
El joc no ha estat gaire emocionant

Comença el partit treient les Fire Girls que fan bones jugades, però les jugadores Carlota i Wendy defensen molt bé el seu camp. També l'equip Monster Cockies volen acostar-se a la porteria, però les bones defenses de l'equip contrari no els deixen el camí lliure per ficar la pilota dins de la porteria. Tots dos equips tenen les mateixes oportunitats de fer gol, però no ho aconsegueixen. Després d'una bona passada de l'Olga, la Gina intenta marcar, però es desviada a còrner. Continuament els dos equips fan fora. Estem en el minut quinze i encara cap dels dos equips ha marcat. Sembla impossible que aquest partit millori! L'Olga intenta, al minut disset, fer gol amb un xut que queda desviat per les Fire Girls. Cap al final de la primera part, la portera Arlette xuta, però la pilota surt fora. L'Olga fa el primer gol de penalt.
Comença la segona part i de sobte la Marina G. agafa la pilota i fa el segon gol per l'equip Monster Cockies. Malgrat la bona defensa de les Fire Girls, les Monster Cockies les han superades, per 2 a 0; tot i que ha estat l'equip que ha fet més fores.