Data: Divendres 18 de Març del 2011

Categoria: Noies

VICTÒRIA MERESCUDA DE L'EQUIP FOOTBALL GIRLS
Gran partit de la Laia

Comença el parti amb xut inicial de l'equip Fire Girls. Aviat l'equip Football Girls comença a fer contraatacs continuament, però sense aconseguir gol. L'equip Fire Girls fa dues mans seguides. La Marta d'aquest equip fa una jugada individual, xuta a boca de canò, però la defensa evita el gol. En aquests primers minuts el joc està força igualat, els dos equips fan molts contraatacs i jugades perilloses i també algunes mans per part de jugadores de l'equip Fire Girls. Wendelyne fa un xut des de mig camp, però surt desviat. Seguidament la Laia regateja a dos jugadores,però al final aconsegueixen treure-li la pilota i va fora de banda. Continua el joc, la Marta fa mans i la Xènia xuta la falta i fa un passe cap a la Laia i aquesta fa el primer gol del partit, al minut 19 de la primera part. Poc després acaba la primera part.
Comença la segona part i treuen les Football Girls i la Laia fa una jugada individual molt perillosa. Es comet falta sobre la Berta i seguidament hi ha mans de l'Alejandra, la falta la treu la Berta. Es fa un canvi, surt la Núria i entra l'Alexandra. D'un passe d'aquesta la Joana fa una bona jugada individual. Es llença un corner a favor de les Football Girls i la Laia l'envia fora. L'equip Fire Girls es fa un gol en pròpia porta. Poc després la Xènia fa un passe i l'Alejandra evita el gol. Al minut 19 la Maria fa el tercer gol pel seu equip. Es xiula el final del partit amb el resultat de 3 a 0.