lunes, 7 de febrero de 2011

CRÒNICA THE NEWS - FAIRONS

Data: Divendres 28 de gener del 2011
Categoria : Nois


UN PARTIT MOLT IGUALAT
Entre els dos equips només hi ha un punt de diferència

Comença el partit i hi ha ocasions per tots dos equips. Els jugadors s'acosten a la porteria, però en aquests primers minuts no es fa cap gol. En Pau intenta marcar gol, però en Gerard intervé i atura la pilota abans de què arribi al porter. Tots dos equips fan bones jugades però la pilota se'n va fora del camp cada vegada que intenten marcar o passar-la. L'equip News fa un canvi, entra en Guillem en el lloc d'en Richard. En Pau xuta prop de la porteria i marca el primer gol de l'equip News, minuts després el mateix jugador fa el segon gol.Acaba la primera part i el partit sembla molt desigualat.
Comença la segona part i en Victor marca el primer gol per l'equip Fairons. Hi ha moltes jugades on intervenen força jugadors , però no aconsegueixen marcar ( Ramon, Oriol, Gerard...). El partit s'atura uns minuts per aclarir quin equip ha fet fora. Un cop decidit quin equip treu la pilota, en Pol fa un xut que en Nestor desvia fent fora. En Juan li passa la pilota al Jorge però l'Andreas intercepta la pilota.
El partit ha estat molt emocionant i molt igualat ja què tots dos equips han tingut oportunitats per fer-se amb la victòria.
Aina i Anna C.

No hay comentarios: