Data: Divendres 4 de febrer del 2011
Categoria: Noies
PARTIT GUANYAT PER LES FUTBOL GIRLS
Gran partit de la Laia
El partit comença amb una gran ocasió, als 30 segons, de la Laia, que no aconsegueix marcar gol. Poc després un xut potent de la Wendelyn, esta a punt d'entrar dins la porteria. La jugadora Sofia fa una falta sobre la Lalia, al minut 3, ella mateixa la xuta i la pilota surt desviada. Seguidament un xoc entre la Sofia i la Laia fa que s'hagi de fer un bot neutral, al minut 4. La Xènia, de les Pop Girls, realitza un contraatac perillós que al final acaba fora del camp. Un xut de la Sofia rebota a les mans de la Wendelyn i l'Aina torna a xutar, però surt un altre cop fora. La Wendelyn al agafar una pilota poc elevada es fa mal al genoll, però pot continuar el partit. Prop de l'àrea es comet una falta que aquesta jugadora envia fora.
Només comença la segona part, la Joana xuta una pilota i la portera Elisa l'atura sense problemes. Al minut 12 la Laia marca des del punt de penalt. Dos minuts després torna a marcar la mateixa jugadora, amb un xut fort que li rellisca de les mans a la Sara (la portera). La Laia torna a tenir una ocasió, que li toca a les mans a la Clàudia, però l'arbitre no veu. El final del partit és 2 a 0 a favor de les Pop Girls.