Rock Girls.....................................................6

Equip
Anonimas.......................................................4

INCIDÈNCIES DEL PARTIT

El partit comença molt igualat, però als pocs minuts la Berta Ru, (Rock Girls) s'avança al marcador. El partit segueix amb una defensa dèbil per part de les Anónimas, i arriba el segon gol fet per l'Elena. No cal esperar pocs minuts per que la Berta Ru marqui el tercer gol. A l'Elena no hi ha qui l'aturi!! Fa el quart gol amb ajuda de les daventeres. Les Anónimas no espavilaven i el moment del cinquè gol va arribar!! Elena entre tota decidida i.... GOL!!!! SALINAS SALINAS SALINAS SALINAS!!!
Les Anónimas no van fer res per aturar el sisè gol de la Berta Ru(que la veritat va ser amb una mica de sort). S'acaba la primara part. 6-0 al marcador.
Ja tornem a ser aquí, amb el partit més desigualat de la lliga.
Un i dos i tres gols de l'Andrea que van casi seguits d'una aufòria que dona gust de veure.
I per acabar de rematar el partit, Elena fa el desè gol i el marcador queda : 10-0!!
S'acaba el partit i també l'emoció dels espectadors.