CRONICA PARTIT BLOOD DIAMONDS - RELÀMPAGOS

PUNTUACIÓ

Equip Blood Diamonds.....................................6
Equip Relampagos.........................................4

INCIDÈNCIES DEL PARTIT

Comença el partit bastant desigualat,l'equip Blood Diamond arriba a la porteria contraria però no aconsegueix marcar cap gol. En el minut cinc l'Edu marca el primer gol, pocs minuts després el mateix jugador marca un altre. En Dani S. fa un pase a l'Edu que llença fort ,però l'Alex O. fa una parada impresionant quan tothom pensava que ja era gol.
El jugador Dani S. torna a fer una passada que en Pol recull i xuta, fent un gol de canyó que l' Alex O. no pot aturar.
Pocs minuts despés es xiula un corner a favor de Blood Diamonds, en Dani S. xuta i en Pol remata amb el cap i ..........gooool!!. Acaba la primera part i el marcador és 4-0. En aquesta primera part s'han comès moltes faltes.
Al començar la segona part en Marc V. fa mans dins de la seva àrea i es xiula penalt, en Pol el llença i gool!!!. Durant molts minuts els dos equips van intentar marcar gol però no van poder fins que en Dani Silva va aconseguir marcar un altre gol.
L'equip dels Relampagos canvia continuament de porter. Al cap d'una estona l'Edu xuta i aconsegueix ficar un altre gol i l'altre equip torna a canviar de porter. Quan quedaven dos minuts per acabar el partit en Pol va marcar dos gols. El partit ha estat bastant desigualat i el marcador ha quedat 9-0.