CRÒNICA DEATH FOOTBALL-BLUE DIAMONDS

Data: Divendres 14 de gener de 2011
GRAN GOLEJADA DE DEATH FOOTBALL
Grans aturades del porter del Death Football.

Comença la primera part, treu el Ricard del Death Football. Ben aviat es fa un còrner a favor del Death Football que xuta el David Palacios, que li passa al Iker, aquest xuta a porteria i falla al minut 3. Al minut 5 marca el primer gol l'Iker per l'equip Death Football. El porter Màrius evita un possible gol de l'Edu dels Blue Diamonds. L'Iker xuta a porteria, però no aconsegueix ficar gol, la pilota surt desviada a còrner.El David P. fa un xut sense aconseguir el gol. Al minut 10 una gran passada de l'Iker a l'Adrià fa pujar al marcador el segon gol dels Death Football. Els Blue Diamond aconsegueixen arribar prop de la porteria, però en Marcos evita una jugada perillosa. Al final, al minut 14 l'Edu fa el primer gol pels Blue Diamonds. El porter Màrius continua fent unes grans aturades impedint més gols de l'equip contrari. L'Adrià té una oportunitat de gol, li passa la pilota a l'Iker que marca un altre cop. S'acaba la primera part amb un 3 a 1 a favor dels Death Football.

Comença la segona part i en David P. es fica a la porteria en substitució del Màrius que ara juga de devanter. Als 30 segons de començar l'Adrià intenta marcar, però no pot fer-ho, agafa el rebot de la pilota i per fi fa gol. Hi ha ocasions de gol per part de l'equip Death Football amb els jugadors Fèlix, Iker, Màrius i Adrià. Al final és en Màrius qui marca gol al minut 3, i també el que fa al minut 9. Ja són 5 gols de l'equip Death Football que està jugant molt bé. En Martí treu la pilota que l'Adrià la recupera i fa un altre gol al minut 10. El porter David ( Blue Diamonds) fa un xut tan fort que està a punt de marcar gol. S'acaba el partit amb un 7 a 1. Els Death Football han jugat un bon partit, però a la segona part el joc ha estat més fluix que a la primera.