Equip G-Dance..............4
Equip Mishuvishu...........6
DERROTA DE LES G-DANCE(segones de la Lliga)
Un marcador molt desigualat, l'equip G-Dance cau derrotat
Pocs minuts després de començar la Lluna marca el primer gol. L'Aina fa un gran pase a la Judit, que rep la pilota aconseguint el segon gol per les Mishuvishu.La Margot es despista i es marca gol en pròpia porta. La Judit treu un còrner i la Lluna marca gol per l'escaire. La Margot aconsegueix parar dos xuts, un de la Noelia i l'altre de la Judit. Es produeix una falta a favor de les Mishuvishu, la Judit xuta i la Wendy fa mans dins de l'àrea. La Norma xuta el penalt i...la Margot l'atura però..... la Noelia marca el sisè gol. Torna la Judit a marca un altre gol a favor de les Mishuvishu. La pilota no arriba a la porteria de les Mishuvishu. Els dos equips canvien les seves porteres. La Lluna marca un gol només començar la segona part. La Judit treu un còrner, que passa a la Júlia que marca un altre gol. La Judit marca el desé i onzè gol per l'equip Mishuvishu. L'Aina i la Júlia fan els últims tres gols del partit que acaba 0 a 14.