PUNTUACIÓ
Equip Relàmpagos..............................................4p

Equip Infierno...................................................6p

INCIDÈNCIES DEL PARTIT

Al començar el partit l'equip Infierno va tenir una oportunitat de fer gol. L'Aitor va marcar el primer gol del partit .
En Dani Gil va fer mans i el Marc Cano va fer una rematada de cap que no va acabar en gol. L'Alex del equip Relampagos va estar a punt de fer gol .El Marc Valls va fer falta al Martí i el Joel va estar a punt de marcar .
Poc desprès l 'equip Infiernos va fer unes bones passades i en Joel va marcar gol.
Al final de la primera part en Joel va tornar a marcar.
Al començar la segona part es va fer fora sis vegades seguides i en Joel va marcar un altre gol. Pocs minuts despres l'Aitor va marcar. L'equip Infiernos va canviar l'Aitor pel Marti que va estar a punt de marcar un gol. En Joel va tornar a marcar i el Marc M. va fer un gol per l'equip Infiernos. Al final van quedar 0 a 10 a favor de l'equip Infiernos que suma una altra victòria.