CRÒNICA PARTIT ROCK GIRLS- AMAZING GIRLS

EQUIP ROCK GIRLS: Andrea, Dayana, Aina, Elena, Berta Ru i Alba

EQUIP AMAZING GIRLS: Mónica, Lídia, Claúdia, Berta Ro, Cindy, Eva, Irene, Adriana i Paula

Equip Rock Girls...........................................4 punts

Equip Amazing Girls.......................................6 punts

INCIDÈNCIES DEL PARTIT

En els primers minuts tots dos equips jugaven molt bé i estaven molt igualats.
Al minut 6 de la primera part, es va cometre un penal a favor de les Amazing Girls que l'Eva va tranformar en gol.
L'equip Rock Girls demostrava estar molt nerviós, feien molts xuts a porteria però la pilota no entrava.
Al minut 17 es xiula una falta perillosa a favor de les Rock Girls, l'Elena es disposa a xutar però la Mónica va parar el xut amb una mà. Molt bona aturada!
Al minut 18 l'Elena va xutar un penal i el marcador va quedar 1-1 al acabar la primera part.
Als primers minuts de la segona part les jugadores de l'equip Rock Girls van fallar molts xuts a porteria i en el minut 21 l'Irene va fer el segon gol de l'equip Amazing Girls, el resultat final va ser 1 a 2.
El partit va ser poc emocionant, molts xuts fora de porteria i molts nervis. Els dos equips van estar força organitzats en el camp.